Annonsørinnhold

Bestille påskeegg på nett

23.3.2022

Bestille påskeegg på nett kan du enkelt gjøre via nettbutikker. Enten du er på jakt etter påskeegg for ansatte, de kjære hjemme, bestekameraten, en venninne, eller rett og slett vil ha et påskeegg med godteri selv finnes det mange spennende påskeegg på nettet klare for bestilling.

Best av alt er at du kan bestille påskeegg levering på døra. Nettbutikkene har ofte et system der du kan velge å få levert påskeegg på døra. Spesielt om du har en bedrift med mange ansatte som skal få gleden av påskeegg levert hjem, kan bestilling av påskeegg levert hjem være smart.

For deg med dårlig tid, kan det å bestille påskeegg på nett gjøre at du raskere får jobben gjort fordi du slipper bomturene i butikken. Har du ekstra dårlig tid, er det bare å trykke på linken nedenunder med emnet du ønsker å lese mer om, så blir du tatt rett til seksjonen.

1

Påskeegg nettbutikk

Påskeegg nettbutikk
Påskeegg nettbutikk skrevet i sorte bokstaver på gul bakgrunn med Baileys påskeegg ved siden

Store påskeegg, mini påskeegg, påskeegg med sjokolade, vegansk sjokolade, du finner det meste av hva du måtte ønske av påskeegg i nettbutikker.

Til og med påskeegg for voksne som Baileys påskeegg som vist på bildet over finnes. Selve påskeeggene på nettet er vanligvis i papp, men du kan også finne vakre påskeegg i metall. Metall påskeeggene kan være en fin gave til en som er opptatt av gjenbruk.

Til Butikk
Baileys påskeegg

Kjøp påskeegg på nett

Fylte påskeegg nettbutikk:

  • CoolStuff

Coolstuff har påskeegg til de fleste. På de sin nettside kan du kjøpe påskeegg til voksne og til barn, og til kjæresten enten det er jente- eller guttekjæreste. De har til og med påskeegg i spill. På engelsk kalt Easter eggs in games and software.

Til butikk
Fylte påskeegg i nettbutikken CoolStuff

Kjøp påskeegg på nett

Bestille påskeegg på nett innenfor hudpleie:

  • NordicFeel

Liker du å tenke litt annerledes og er kanskje opptatt av å ikke få i deg så mange kalorier i påsken, finnes det alternative påskeegg i nettbutikken til NordicFeel. Akkurat som du til jul kan få ferdigfylt hudpleie julekalender, kan du også få ferdigfylt hudpleie påskeegg kalender.

Babor sitt påskeegg Easter Egg er unikt. Babor påskeegget er i begrenset opplag, så om dette er noe du kan tenke deg selv eller gi vekk, bør du ikke vente for lenge.

Til butikk
Babor påskeegg hos nettbutikken NordicFeel

Kjøp påskeegg på nett

Copenhagen påskeegg nettbutikk:

  • Christiania Glasmagasin

Royal Copenhagen Påskeegg er ikke fylte påskeegg. Disse kan ikke spises. Copenhagen påskeeggene er kun til dekorasjon. Du kan for eksempel pynte opp vinduet hjemme, på kontoret eller kanskje til og med gjøre det ekstra koselig på hytta med den vakre påskepynten.

Eller hva med å gå en tur og plukke med deg noen gåsunger eller bjørkekvister om man ikke er allergisk. Og så henge opp ett eller flere Copenhagen egg på de nyplukkede greinene i en vase. Alternativt kan roser være et tryggere valg for dem som har allergiproblemer i følge Universitetet i Bergen. Dermed er påskebordet ferdig pyntet til påske.

Til butikk
Copenhagen påskeegg på nett hos Christiania Glasmagasin

Les mer

2

Påskeegg til ansatte – en ekstra oppmerksomhet til påsken

Kjøp påskeegg på nett til ansatte
Påskeegg til ansatte skrevet i sort tekst siden av Noble Påskeegg

Å kjøp påskeegg til ansatte og kanskje til og med kunder er en fin måte for en bedrift å gi en hyggelig påskjønning før påske. Om du handler påskeeggene i en nettbutikk, kan du sjekke om den lar deg sende påskeegg direkte til ansatte og dine kunder.

Eller du kan jo stikke innom nærmeste matbutikk, og kjøpe med deg flere poser med ulikt påskegodteri og tomme påskeegg. Deretter fordele påskegodteriet og legge det fylte påskeegget på pulten noen dager før dine kollegaer tar påskeferie. Legger du ved et personlig kort i tillegg, kan dette gjøre at gaven blir ekstra koselig å få.

Foretrekker du å bestille påskeegg på nett til dine ansatte finnes det alt fra vakre Faberge påskeegg i metall til Egg Royale påskeegg online. Også Noble påskeegget du ser bildet øverst i seksjonen som kan stå av seg selv på grunn av det smarte designet kan glede dine kollegaer og kunder å få.

Til butikk
Noble påskeegg nettbutikk

Kjøp påskeegg på nett

3

Send sjokolade på døra

Send sjokolade på døra
Send sjokolade på døra skrevet i sorte bokstaver på gul tekst siden av en kvinne som holder en stor Toblerone

Send sjokolade på døra og gled noen i påska. Det trenger ikke alltid være påskeegg på døra som leveres i påskeperioden. Du kan også overraske noen med for eksempel en stor Toblerone. Eller hva med en sjoladekurv eller påskekalender fra Pascal?

Kjøper du sjokoladen selv, kan du jo pakke den inn i et tomt egg og så sende påskeegget med posten. Eller du kan benytte deg av helthjem tjenesten. Både Posten og HeltHjem hjelper deg å sende sjokolade på døra. For eksempel kan du pakke en gave med sjokolade og legge ved te eller en god påskebok.

Neste skritt er å bestille opphenting. Dette kan du gjøre på nettet. Så blir pakken hentet og levert på døra til for eksempel din kjæreste, venninne, familie eller andre.

Tobleronen på drøye 70 cm som vist i bildet øverst i denne seksjonen for hjemlevering, kan også bestilles via nettbutikken for hjemlevering. Mega Tobleronen inneholder totalt 48 små Tobleroner på 35 gram.

Til butikk
Send Toblerone sjokolade på døra

Les mer

Å kjøpe påskeegg på nett er enkelt. Det er bare å finne frem kortet, og så bestille hva du ønsker å kjøpe. Videre fyller du ut leveringsadresse og bekrefter kjøpet. Og noen dager senere får noen du kjenner eller kanskje deg selv påskeegg levert på døra.

Du vil kanskje også like ….

Påskeegg til ansatte 2022

Annonsørinnhold Påskeegg til ansatte 19.3.2022 Påskeegg til ansatte og …
Påskeegg til ansatte Egg Royale

Påskeegg

Annonsørinnhold Påskeegg 24.3.2022 Påskeegg er for mange en viktig del av …
Påskeegg, tekst med god påske og solnedgang over Oslo fjorden

Påskeegg på døra

Annonsørinnhold Påskeegg på døra 25.3.2022 Å overraske noen i påsken med å …
Påskeegg på døra

Påskeegg metall

Annonsørinnhold Påskeegg metall 28.3.2022 Påskeegg metall: Påskeegg i metall …
Påskeegg metall
Black Friday Oversikten
Logo
Sammenligne varer
  • Total (0)
Sammenligne
0
Shopping cart