Annonsørinnhold

Påskeegg metall

28.3.2022

Påskeegg metall: Påskeegg i metall er smarte påskeegg som varer år etter år. Akkurat som vanlige påskeegg i papp, kan du ha glade, vakre, nostalgiske, eller dekorative motiv på påskeegget til både liten og til stor.

Du kan få kjøpt metallegg på vanlige butikker som Nille og du kan handle påskeegg på nett. Du kan til og med kan få metall påskeegg levert på døra di eller til den du skal gi påskegaven til. Er du i farta, kan du trykke på linken nedenfor så blir du tatt rett til delen du ønsker å lese mer om.

1

Påskeegg metall

Påskeegg metall
Påskeegg metall

Påskeegg hører påsken til. Enten du liker store påskeegg med masse sjokolade eller foretrekker vegansk påskeegg, eller helst vil ha noe mer luksuriøst uten kilokalorier som hudpleie påskeegget fra Babor, har butikkene det meste.

Eller kanskje du heller liker å lage noe selv. Og foro eksempel foretrekker å kjøpe tomt metall påskeegg du kan putte din påskegave i. Nille har vakre tomme metallegg du kan kjøpe både i de sin nettbutikk og i butikken.

Fylte påskeegg både i metall og i papp får du kjøpt online hos CoolStuff. Der kan du blant annet finne muntre Lasse Åberg påskeegg og Noble Egg påskeegg i metall.

Til butikk
Påskeegg metall og andre påskeegg CoolStuff

Les mer

2

Fabergé påskeegg metall

Fabergé påskeegg metall
Fabergé påskeegg metall vist i blått, grønt og rosa

Fabergé påskeegg metall er store og vakre metallegg fylt med 750g minisjokolade egg og konfekt. Akkurat som de originale Fabergé eggene er Fabergé metalleggene vakkert dekorert. Metalleggene er dokerert med skimrende relieffer. Eggene er i blått, grønt og rosa. Metalleggene selges usortert og er ca 25 x 15 x 16 cm store.

Dette er påskeegget til deg eller en du kjenner som liker litt store fylte påskeegg som er dekorative. Og i tillegg kan de gjenbrukes da de er av metall. I motsetning til de som er i papp, er det lettere å gjøre de reine etter påska spesielt om eggene har hatt løst smågodt i seg når de blir gjenbrukt eller har hatt et svært aktivt påskeliv på bordet.

Til butikk
Faberge påskeegg pris

Les mer

3

Egg Copenhagen påskeegg i metall

Egg Copenhagen påskeegg metall
Egg Copenhagen påskeegg i metall

I motsetning til Fabergé påskeegget er Egg Copenhagen påskeegget faktisk halvt. Det halve påskeegget er av metall i kongeblå. Det kommer vakkert pakket inn i folie med sløyfe. I det halve påskeegget er det 750g påskegodteri. Påskegodteriet består blant annet av av sjokoladeegg, karameller, Dumle, Bounty og Riesen.

Egget kan sendes rett til mottaker som gave eller rett hjem til deg selv. Det er også mulig å få Copenhagen påskeegget pakket inn som gave for et tillegg. Egget kan brukes som en veldig fin godteriskål som er klar til å settes rett på påskebordet.

Til butikk
Egg Copenhagen påskeegg i metall pris

Les mer

Du vil kanskje også like ….

Påskeegg til ansatte 2022

Annonsørinnhold Påskeegg til ansatte 19.3.2022 Påskeegg til ansatte og …
Påskeegg til ansatte Egg Royale

Påskeegg

Annonsørinnhold Påskeegg 24.3.2022 Påskeegg er for mange en viktig del av …
Påskeegg, tekst med god påske og solnedgang over Oslo fjorden

Påskeegg på døra

Annonsørinnhold Påskeegg på døra 25.3.2022 Å overraske noen i påsken med å …
Påskeegg på døra

Bestille påskeegg på nett

Annonsørinnhold Bestille påskeegg på nett 23.3.2022 Bestille påskeegg på nett …
Bestille påskeegg på nett skrevet i sorte bokstaver på gul bakgrunn siden av et halvt påskeegg i folie med sløyfe.

Black Friday Oversikten
Logo
Sammenligne varer
  • Total (0)
Sammenligne
0
Shopping cart