Annonsørinnhold

Påskeegg på døra

25.3.2022

Å overraske noen i påsken med å bestille påskeegg på døra er en fin start på påsken både for den som gir og den som får. Og det er jo heller ikke noe i veien for å kjøpe påskeegg levert på døra også til en selv.

Er du ikke påskeegg fan, kan du jo heller få sendt sjokolade på døra. For deg i farta, kan du trykke på emnet under du vil lese mer om, så blir du tatt direkte til seksjonen.

1

Påskeegg på døra

Påskeegg på døra
Påskeegg på døra
Påskeegg levert på døren fylt med kablede ørepropper og vitaminbjørner © Black Friday Oversikten

Å få et påskeegg levert på døra er en hyggelig opplevelse. Mange av påskeeggene du kan få kjøpt på nettet er fylt med sjokolade. Og for sjokolademomsen er dette perfekt.

Det er også lov å tenke litt utradisjonelt. Kanskje den du skal gi til har dårlig råd? Eller er på diett og ser på påsken som en utfordring kalorimessig. Spesielt med tanke på å få et eller kanskje flere kjempegodt fylte påskeegg med så mange kalorier at det begynner å spøke for sommerkroppen.

Hva med i stedet tenke gjenbruk? Helse? Eller nytteverdi? På bildet over er et egg gjenbrukt og fylt med Apple Ear Pods som kan brukes til den nye iPhone 13 Pro. I tillegg siden det er påske og det å spise smågodt er for mange en viktig del av påsken er det lagt i en eske med nammelige vitaminbjørner med bringebærsmak. For for eksempel en som må være kostnadsbevisst så er kanskje dette den ultimale gaven.

Bor du i nærheten kan du jo legge egget med nytteverdi innholdet utenfor inngangsdøren og sende en melding. Eller ringe på og overlevere egget med ønske om god påske. Er du lengre unna kan du benytte deg av hjemlevering med posten eller bestille levering på døra med hjemlevering.no.

Hva du putter innholdet i kan også variere. Har du et påskeegg fra før av så kan jo det gjøre nytten. Men også en kurv eller annet du har kan faktisk øke mottaker gleden enda mer. Tenk kreativt. Forestill deg hva den andre vil ha og trenger. Du kan jo også lage noe smart noe enten å innholdet i eller faktisk selve innholdet. Lite slår hjemmelaget påskemarsipan. Eller hva med en ferdig laget påskemorgen kurv med litt ekstra som for eksempel brukt Donald Pocket i.

Personlig påskeegg levering på døra: Ring på døren til den du vil glede eller bare sette gaven ved døren om ingen er hjemme eller du ønsker å overraske den du vil glede med en uventet påskeegg levering på døra.

2

Send sjokolade på døra

Send sjokolade på døra
Send sjokolade på døra vist med Toblerone av en smilende dame

Sjokolade i påskeegg er hyggelig å få i påska. Likevel er det å for eksempel få en stor Toblerone med sitt eget navn levert på døra noe som slår det meste. I tillegg inneholder denne Tobleronen mye sjokolade. Totalt er sjokoladen på 360g. For eksempel kan du jo skrive en romantisk tekst til din kjære, eller bare noe generelt noe til for eksempel en venn. Eller bare gjøre det hele enkelt og skrive navnet til mottakeren. Du kan totalt bruke 25 tegn.

Til butikk
Send sjokolade på døra med personlig tekst

Les mer

3

Påskeegg hjemlevering

Påskeegg hjemlevering
Påskeegg hjemlevering

Påskeegg hjemlevering kan være så mangt. Du kan bestille påskeegg på nett med nesten uendelig variasjon. Du kan kjøpe tradisjonelle påskeegg fylt med påskegodteri, påskeegg til ansatte og metall påskeegg som de nydelige Fabergé påskeeggene. Eller du kan velge å lage noe selv og sørge for personlig påskeegg hjemlevering.

Vanlige butikker som Oda leverer også påskeegg for hjemlevering i for eksempel Oslo området. På de sin nettside kan du sjekke om de leverer der du bor. Her kan du bestille klassiske egg, sjokoladeegg, vingummiegg og lakrisegg og få påskeegg hjemlevering på det tidspunktet du ønsker.

Oversikt over nettsteder du kan bestille påskeegg hjemlevering (alfabetisk listet):

  • Christiania Glasmagasin leverer blant annet Royal Copenhagen påskeegg for deg eller de du er glad i som foretrekker dekorative påskeegg
  • CoolStuff (har metall påskeegg, stort Kinderegg), vegansk sjokoladepåskeegg og mange andre spennede påskeegg fylt med sjokolade).
  • Morgenlevering tilbyr det meste til påskefrokosten. I tillegg leverer de fylte påskeegg, kurv med påskegodt, og påskeboller. De kan til og med levere Freia Påskeegg Fylte 4pk.
  • NordicFeel Babor Easter Egg med delikat hudpleiepåskeegg.
  • Pascal med påskeegg du kan bestille per post. Du kan også kjøpe påskekalender, påskeegg i kurv, bamse på påskeferie og andre sjokoladeprodukter til dem du er glad i.

Det kan være avhengig av leverandører om pakken kommer på døra eller blir levert i postkassen. Noen leverer også i matbutikken. Det er vanlig at du mottar en sporingskode når du har gjort bestillingen. Dermed har du ytterlige kontroll på påskeleveransen.

Du vil kanskje også like ….

Påskeegg til ansatte 2022

Annonsørinnhold Påskeegg til ansatte 19.3.2022 Påskeegg til ansatte og …
Påskeegg til ansatte Egg Royale

Bestille påskeegg på nett

Annonsørinnhold Bestille påskeegg på nett 23.3.2022 Bestille påskeegg på nett …
Bestille påskeegg på nett skrevet i sorte bokstaver på gul bakgrunn siden av et halvt påskeegg i folie med sløyfe.

Påskeegg

Annonsørinnhold Påskeegg 24.3.2022 Påskeegg er for mange en viktig del av …
Påskeegg, tekst med god påske og solnedgang over Oslo fjorden

Påskeegg metall

Annonsørinnhold Påskeegg metall 28.3.2022 Påskeegg metall: Påskeegg i metall …
Påskeegg metall
Black Friday Oversikten
Logo
Sammenligne varer
  • Total (0)
Sammenligne
0
Shopping cart