Annonsørinnhold

Påskeegg

24.3.2022

Påskeegg er for mange en viktig del av påskefeiringen. Å kose seg med kokte egg som kanskje til og med er kulørte på påskemorgenen er typisk norsk. Enten man feier påsken hjemme eller har dratt på hytta.

Og den aller største påskebegivenheten er for mange påskeegget. Noen foretrekker påskeegg fylt med sjokolade, mens andre liker påskegodteri som påskemarsipan og annet snadder. Ikke bare i heimen er påskeegget en viktig tradisjon. Også på jobben setter ansatte pris på å få påskeegg.

For deg i farta, kan du trykke på linken nedenfor så kommer du rett til emnet du vil lese mer om.

1

Påske med påskeegg

Påske med påskeegg
Påskeegg, tekst med god påske og solnedgang over Oslo fjorden
Solnedgang i Oslo, Sørenga © Black Friday Oversikten

Påskeegg finnes i ulike varianter for egg og kan være både spiselige og dekorative. Egg i en eller annen form er vanlig å ha på bordet på påskemorgenen. For å få litt gulfarge på eggene kan du koke dem med løkskall eller høy.

Eller du kan male eggeskallene. Har du barn, kan dette være en hyggelig påskeaktivitet for familien. Å dekorere egg er en gammel tradisjon og finnes ikke bare i Norge, men også i andre kulturer. I en egen særklasse er den vakre juveldekorerte Fabergéeggene som ble laget i Russland. Totalt ble det produsert 57 originale Fabergéegg.

Fabergéegg er ikke for en hvilken som helst lommebok. En mer hyggelig pris for egget som også til og med har påskesnop inne i seg er de ferdig fylte Fabergéeggene. Fabergéegg påskeegg (metall) er akkurat som de originale vakkert dekorert med ornamenter. De finnes i grønt, rosa og blått og er flotte som dekorasjon. De kan til og med brukes neste påske også.

Som oftest er fylte påskeegg i papp. De er ofte dekorert i glade, klare farger og du kan få kjøpt dem med og uten godteri. For deg som er veganer, finnes det også veganske påskeegg. De fleste eggene kan du enkelt bestille på nett. Og du kan til og med få dem levert hjem på døra med for eksempel hjemlevering eller Posten.

Til butikk
Sjekk ut mange spennende påskeegg hos CoolStuff

Du kan få en kilo godteri

2

Påskeegg i metall

Påskeegg i metall
Påskeegg i metall Lasse Åberg

Påskeegg i metall har den fordelen at den er mer robust. Også om man er opptatt av gjenbruk kan metallegg være å foretrekke. Og sammenlignet med papp påskeegg er det lettere å vaske etter påske og oppbevare egget uten at det endrer form.

I tillegg til de vakre Fabergé påskeeggene finnes også halve, fylte påskeegg som Egg Copenhagen påskeegget og Egg Royale påskeegget med 1.5 kilo godteri i metall. Du kan også få metallegg som kan stå oppreist. Noble Egg påskeegg er smart designet slik at bunnen er flat. Dermed kan egget stå på bordet.

For lekne voksne finnes metallpåskeegget med muntert motiv fra Lasse Åberg. Egget inneholder 300g med mini sjokoladeegg med mørk og melkesjokolade fylt med hasselnøttkrem. Metalleggene selges usortert.

Til butikk
Lasse Åberg påskeegg i metall

Kjøp metall påskeegg

3

Påskeegg ansatte

Påskeegg ansatte
Påskeegg ansatte skrevet i sort skrift på gul bakgrunn siden av ung mann som får et innpakket halvt fylt påskeegg

Noen bedrifter gir påskeegg til ansatte som en ekstra hyggelig oppmerksomhet før påskeferien starter. På nettet kan du finne store påskeegg og små sjokoladeegg. Noen egg er vakkert dekorerte, men andre er fargerikt dekorert.

Det finnes til og med kakao påskeegg som er formet som et egg du skal putte i varm melk. Den varme melken vil smelte egget og ut kommer det mini marshmallows. Og viola, så kan gjengen din kose seg med varm kakao enten de er på hytta eller tilbringer påsken hjemme.

For et mer tradisjonelt påskegave fra bedriften finnes Egg Copenhagen påskeegg. Kjøbenhavn egget er et stort halvt egg i metall med 750g godteri i. Egget kommer lekkert dekorativt pakket inn i folie med sløyfe. CoolStuff som selger egget kan sende egget også direkte på døra til den ansatte.

Til butikk
Gi en hyggelig påskeoppmerksomhet

Påskeegg ansatte

Å feire påske med påskeegg enten det er med kokte, glade kulørte påskeegg, stort egg med masse godterier, fri fra jobben, hyggelige turen i naturen eller i byen handler for mange om å stoppe opp litt. Nyte tiden enten med familie eller venner. Aller alene. Eller kanskje sammen med en firbeint venn. Rekalibrere seg selv litt.

Du vil kanskje også like ….

Påskeegg til ansatte 2022

Annonsørinnhold Påskeegg til ansatte 19.3.2022 Påskeegg til ansatte og …
Påskeegg til ansatte Egg Royale

Bestille påskeegg på nett

Annonsørinnhold Bestille påskeegg på nett 23.3.2022 Bestille påskeegg på nett …
Bestille påskeegg på nett skrevet i sorte bokstaver på gul bakgrunn siden av et halvt påskeegg i folie med sløyfe.

Påskeegg på døra

Annonsørinnhold Påskeegg på døra 25.3.2022 Å overraske noen i påsken med å …
Påskeegg på døra

Påskeegg metall

Annonsørinnhold Påskeegg metall 28.3.2022 Påskeegg metall: Påskeegg i metall …
Påskeegg metall
Black Friday Oversikten
Logo
Sammenligne varer
  • Total (0)
Sammenligne
0
Shopping cart