360° videoer

360° videoer kan være greit å se for å få mer informasjon om hvordan varen du tenker på å kjøpe virkelig er. Spesielt om du handler online og ønsker å lære mer om hvordan produktet ser ut forfra, fra siden og bakfra.

Nedenfor finner du 360 graders videoer hvor du kan se produktet snurre rundt. For deg i farta, kan du trykke på emnet du vil se, så blir du tatt rett til seksjonen.

360° Video apotek

Se apotekvarer snurre før du kjøper dem. Spesielt kjekt for deg som skal handle på nettet og ønsker å bli litt mer kjent med produktet før du handler. Apotek360 videoene nedenfor er presentert i alfabetisk rekkefølge.

Jodix tabletter

Se Jodix 130 mg tablettpakken snurre 360° og bli kjent med apotekvaren du handler. Det er gratis å se og du trenger ikke registrerer deg eller logge deg inn på nettstedet for å kikke på filmen

For å finne ut hvilke nettbutikker som gir deg best kjøp og spesifikasjoner på Jodix tablettene, se Jodix 130 mg 10 tabletter.

Marint Kollagen med sitronsmak fra Seagarden

Kollagen fra fisk. Kosttilskudd for å opprettholde og muskelbygging. Kommer i pulverform.

Ikke tilsatt sukker. Produsert og pakket i Norge. For å finne best pris og sammenligne tilbud, se Seagarden Marine Collagen sitronsmak.

360° Video hudpleie

Det finnes mange produkter innenfor hudpleie for å hjelpe huden. En av dem er Clinique sin eksfolierende skrubbekrem som du nedenfor kan se fra alle kanter i 360 graders videoen.

For prissammenlinging og hvor du kan kjøpe peelingkremen til best pris, gå til Clinique sin eksfolierende skrubbekrem.

360° Video hodetelefoner og ørepropper

Apple sine øreplugger med Lightning kabel snurrer rundt på en ustabil Lazy Susan.

For mer informasjon om hvor du finner best pris på Apples EarPods sine ørepluggene, skjekk ut pris sammenligningssiden til Apple EarPods Lightning Connector.

360° Video mobillader

Som du sikkert har fått med deg. kjøper du en ny iPhone som for eksempel iPhone 13 Pro så følger det ingen lader med. For å kunne lade telefonen trenger du en lader som for eksempel Apple 20W USB-C strømadapteren du ser snurre rundt 360 grader i videoen.

Du kan sammenligne priser for å finne ut hvor den er billigst og få mer informasjon om strømadapteren på Apple 20W USB-C strømadapter.

360° Video sminke

Mascaraen Lash Queen Feline Blacks i svart for å få fyldigere og lengre vipper fra Helena Rubinstein i 360° video:

For å sammenligne hvilke butikker som gir deg best kjøp og spesifikasjoner, se HR Lash Queen Mascara.

Black Friday Oversikten lager sine egne produktfilmer. Du finner alle filmene på Black Friday Oversikten sin kanal på YouTube. På kanalen kan du abonnere slik at du alltid blir oppdatert når det kommer nye 360° filmer.

Black Friday Oversikten
Logo
Sammenligne varer
  • Total (0)
Sammenligne
0
Shopping cart