Unboxing videoer

Unboxing videoer om apotekhudpleiesminke produkterSe varen før du handler

Unboxing videoer, å se varen før du shopper, kan være kjekt å se spesielt om du handler på nettet og lurer på hva du i grunnen får før du trykker kjøp.

Synes du det å pakke opp nesten er den største gleden når du har kjøpt noe, bør du ikke se på filmen nedenfor for i den blir pakken åpnet og hva som er i esken eller boksen vist frem.

Har du liten tid, kan du trykke på emnet du vil se, så blir du tatt direkte til hva du vil se.

Unboxing Jodix 130 mg 10 tabletter

Unboxing av Jodix 130 mg esken med 10 tabletter. Ta en titt på hva som er i esken før du kjøper høykonsentrerte jodtabletter fra Orion Pharma.

For mer informasjon om pris og hvor du kan få kjøpt Jodix tabletter, se Jodix 130 mg 10 tabletter.

Black Friday Oversikten produserer sine egne produktfilmer. På YouTube kan du sjekke ut andre filmer laget av Black Friday Oversikten. Blant annet finner du se produkter snurre rundt seg selv 360°. I tillegg kan du abonnere på kanalen slik at du alltid blir oppdatert når det kommer nye Unboxing og 360° filmer.

Alle produktene som vises i Unboxing og 360° videoene er produsert med iPhone 13 Pro 256 GB (gull). Unntaket er filmene om Clinique sin eksfolierende skrubbekrem, Apples Lightning øreplugger, og Apples strømadapter som er filmet med iPhone 4S.

Black Friday Oversikten
Logo
Sammenligne varer
  • Total (0)
Sammenligne
0
Shopping cart